I know you can..

Hey stranger , it’s me again!

This time I’m telling you something.. somethig that you probably know , but I’m here to remind you!


Stiu , esti mic intr-o lume atat de mare , unde stai cu frica in sân sa nu te calce cineva. Eu vreau sa fi mare intr-o lume atat de mică , universul sa fie atat de mic pentru tine. Sa lasi gândurile pentru mâine , și sa trăiești azi , sa simți , sa visezi și sa ai curajul sa zbori. Ce rost ar mai avea sa ai aripi dacă nu ai curajul sa zbori? Nu e nimic rău sa îți fie frica , sa fi speriat înseamnă ca ești pe cale sa faci ceva curajos , și dacă o sa eșuezi , tot ai câștigat , pentru ca ai încercat.

Nu te lasă intimidat și descuraj , pentru ca tu ești atat de diferit de restul , care sunt doar niște copi trase la indigo. Emerson zicea “IMITAREA ESTE SINUCIDERE.” Lasă-i pe ei sa-și ucidă personalitatea încercând sa fie exact ca restul , care încearcă sa le zică cum sa fie. Tu nu ești o oaie , nu faci parte dintr-o turma. Nu ești nici un leu care poate performa in orice circ. Ai curajul sa fi un lup , ai curanjul sa fi singur , și sa nu te lasi influențat .

Stiu , te simți epuizat și copleșit de tot ce se întâmpla , îți vine sa plângi , îți vine sa strigi cât poți de tare. Plângi , razi , striga , toate odată , ai o viața , pe care nu trebuie sa o trăiești greșit. Sa fi mulțumit de tot ce se întâmpla , sa încerci sa vezi bine , in orice situație. Eu una recunosc ca nu sunt o persoana care merge la biserica foarte des. Chiar nu merg , nu e nimic de lauda , poate e ceva de rusine , dar eu cred ca Dumnezeu primește rugăciune de oriunde. Așa ca mulțumește , pentru tot , ai trecut prin tot ce ai trecut , și ai învățat sa lupți , sa fi pregătit sa treci peste tot ce te lovește.

Ești prins intre o minte puternica și o inima fragila. Nu te lasă călcat in picioare , pentru ca tu însemni mult mai mult de cât îți poți imagina. Ești un univers intr-un corp uman.

Deci… te rog nu uita cât de mult valorezi , fi destul de îndrăznești sa îți poți folosi vocea , destul de curajos sa îți asculti inima , și destul de puternic sa trăiești viața pe care ți-ai imaginat-o.

I know you can do it little fighter!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s