365 New days

8,760 de ore , 365 de zile , 12 luni, 1 an.

A mai trecut inca un an peste mine. Un an care mi-a adus fire de par albe , cearcane si riduri , lacrimi de bucurie dar si lacrimi de tristete , dupa care nu credeam o sa mai apara rasaritul soarelui in viata mea , lacrimi care cadeau si imi smulgeau inima din piept. Vremuri atat de intunecate , incat nu gaseam In unele momente nici o raza de lumina. Razboaie duse la nesfarsit cu mine insumi , care imi consumam mintea si timpul , indiferent daca a fost zi sau noapte.

Un an care ma invatat multe , am invatat ca nu o sa fiu pregatita niciodata pentru ce imi pregateste viata. Am invatat ca pot sa astept pentru ceva ce mi-am dorit , sustinuta doar de speranta si nimic mai mult. Cu curaj sa accept ca nu îmi pot tine inima in siguranța dar pot opri ca dragostea sa nu îmi ia tot. Am invatat sa Nu mai spun da cand defapt e nu. Am invatat ca daca o usa se inchide alta se deschide.

Am invatat ca lucruri nu vor fi asa cum Eu planuim sa fie , sau cum m-am gandit macar. Am invatat ca unele lucruri au luat o intorsatura gresita, cu toate incercatile mele de a le repara , am invatat ca nu o sa mai fie ca inainte. Am invatat ca poti sa treci prin situati dificile si poti trece de ele atata timp cat ai oameni care te iubesc alaturi de tine.

Un an te poate invata o gramada de lucruri , bine inteles daca esti dispus sa inveti. Am pasit in 2018 cu speranta sa fie un an mai bun , un an fara regrete si remuscari , un an fara trecut , ca un nou nascut. Cu puterea necesara am lasat in 2017 , tot ce m-a suparat , tot m-a facut sa vars lacrimi in zilele din anul care speram sa fie mai bun. Simt ca lucrurile o sa fie mai bune anul asta , o sa imi aduc aminte momentele care m-am adus aici , nu au fost accidentale, si nu am fost in zadar. Nu mai sunt la fel cum am fost anul trecut , nici cum am fost Acum o 2 zile , am crescut din toate punctele de vedere si inca o sa cresc.

Anul asta aduce cu el 365 de zile noi , 365 de sanse , si 12 capitole care asteapta sa fie scrise de mine. Provocari noi , vise care asteapta sa prinda aripi , obstacole care mi-am propus sa le trec cu brio.

Inceputuri. Sfarsituri. Total incepe acum.

Hai sa nu traim in acelasi an o viata , sa lasam anul aceasta sa faca diferenta fata de restul. Anul asta sa fie o schimbare majora pentru noi.

Hai sa o facem impreuna , cu mult curaj si speranta inainte pentru un viitor mai bun!

One thought on “365 New days

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s