About Happiness..

Am lăsat lăsat zile , luni și ani , sa treacă peste rănile mele. Am lăsat oameni sa între in viața mea , crezând ca o sa-mi facă bine.

64DA7960-17F5-4BC5-9953-DA29AFADF8EB.jpegM-am lăsat înecată in oceane , oamenii trăgându-ma de picioare in jos , sarea mâncându-mi rănile tot mai tare , și nici o mâna întinsa care sa ma salveze , doar vocea din capul mereu care îmi zicea “Învață sa înoți”.

M-am condus singura-n desert fără pic de apa , doar cu izvoarele de lacrimi care-mi udau fata , și îmi țineau de sete.

M-am aruncat cu capul in situatile astea fara sa imi dau seama ca nu vroiam sa mor sau sa ma omor. Vroiam doar sa dispar , pana ce totul revine la cum a fost.

64DA7960-17F5-4BC5-9953-DA29AFADF8EBAm ajuns sa îmi dau seama ca nu mai știam ce ma face fericita. Nopți in care gândurile , ma împingeau tot mai tare de abis , iar somnul uita de mine pana dimineața. Gânduri crunte care ma chinuiau din ce in ce mai tare , care îmi întindeau nervi la maxim , și se jucau cu mintea mea știind ca între niște noduri atat de încâlcite nu o sa găsesc capătul prea curând.

M-am lăsat luată de val căutându-mi fericirea in locuri in care nu trebuia sa fiu.

Si am ajuns sa ma întreb in ce consta fericire? In ce parte ar trebui sa o iau sa o pot găsi? Am lăsat vântul cald alături de petale căzute din pomi , sa mi se încurce prin par , și sa îmi atingă fata in zilele din primăvara. Am lăsat ploaie sa cada pe mine , fără sa ma adăpostesc , am lăsat stele sa cada , și dorințe sa curgă , am lăsat apusuri sa apună , și răsărituri sa răsară , timp in care cerul capăta diferite culori. Am lăsat luna sa răsară din ape și sa apună in munți. Mi-am pierdut mințile fugind prin pădure și găsindu-mi sufletul. Toate in zilele și nopțile calde din vara.

Am lăsat frunze auri sa îmi cada la picioare și poame pe alese in zilele de toamna. Și am lăsat ninsoare sa se topească pe fata mea calda in zilele de iarna.

64DA7960-17F5-4BC5-9953-DA29AFADF8EBMi-am dat seama ca fericirea se găsește in fiecare zi , indiferent de anotimp. O găsești unde te uiți și dacă o vrei sa vezi. Mi-am dat seama ca fericirea vindeca răni și le transforma in cicatrici cu povesti. Fericire care îmi înflorește in suflet , și îmi oferă buchete de flori minți.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s