Love..

Iubire … un cuvânt din doar 6 litere , dar cu o însemnătate atat de mare. Atat de mare încât ai putea muta munți din loc , și ai putea bagă oceanele intr-o cana. Atat de mare încât îți poate oferi forța de a trece prin foc , și de a pași pe apa pentru ceea ce iubești.

Eu iubesc doi ochi de culoare unui cuarț maro , trei semne aruncate pe fata , la fel ca cele trei stele de baza din carul mare și un par nici negru , nici maro.

Am știut mereu ca cineva va apărea in viața mea la un moment dat. Dar nu am știut ca o sa fie cineva cu care o sa pot sa vorbesc orice , care o știe ce gânduri îmi trec prin cap doar uitându-se la mine, de la care o sa am ce învață și care o sa aibă de învățat de la mine. Cineva fără care nu as putea sa trăiesc de acum încolo și fără care nu puteam sa trăiesc pana acum. Cineva care îmi poate aduce liniște in suflet după atâta furtuna. Cineva care se poate bucura alaturi de mine in fiecare noapte in care stelele apar pe cer , și luna răsare din pădure.

Furia și gelozia care ma prinde in zilele in care nu suntem împreuna , doar gândindu-ma ca alți ochi se uite la tine , și alte mâini ar putea sa te atingă. Dar iubirea ma linistite , știind ca alți ochi ar putea sa te vadă , dar tu nu o sa te uiți la ei , ca alte mâini nu te-ar putea atinge pentru ca tu atingi doar mâinile mele , stiu ca varfu degetelor tale se plimba doar pe pielea mea.

Când ma uit la tine văd pe cineva pe care iubesc , pe cineva de care am nevoie și pe cineva cu care mi-e menit sa fiu.

O persoana care m-ar putea cunoaște dintre o mie , o persoana care poate sa îmi mențină mereu mintea ocupată , o persoana cu care am descoperit ca viața o poți vedea in culori doar cu cineva alături. O persoana care se bucura de furtuna care o aduc in fiecare zi , și pe care a învățat sa o pastreze pașnica. O persoana care sta cu mâinile întinse gata sa ma prindă când o sa cad.

Cineva care nu ma judeca , și care ma susține mereu. Cineva care a aprins un foc in inima mea încât și dacă m-am arunca in cel mai mare ocean nu S-ar putea stinge. Și in ultimul rând cineva care îmi alunga toate coșmarurile și insomniile doar prin faptul ca e lângă mine in fiecare noaptea.

4 thoughts on “Love..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s